Abonare Newsletter

TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii de utilizare Site OXYANCE

1. Acceptarea termenilor

SC SENSIBLU SRL (desemnata in continuare sub numele de "SENSIBLU") isi furnizeaza Serviciul (conform definitiei de mai jos) catre dumneavoastra in conditiile acestui acord privind conditiile de furnizare a serviciului. SENSIBLU poate actualiza periodic prezentul document si va depune eforturi, inclusiv, financiare pentru a va aduce la cunostinta eventuale actualizari sau modificari.

Continuarea utilizarii serviciului semnifica acceptarea obligatorie de catre dumneavoastra a conditiilor de furnizare a serviciului, asa cum sunt acestea publicate pe website-ul oxyance.com (desemnat in continuare sub numele de "Site") si atesta faptul ca aveti varsta legala pentru a va putea constitui parte intr-un contract cu caracter obligatoriu.

2. Definirea Serviciului

"Serviciul" include (a) site-ul, (b) serviciile furnizate de catre site si de catre produsul software pus la dispozitie prin intermediul site-ului si (c) toate datele, textele, imaginile, sunetele, secventele video, elementele de continut, programele si produsele software puse la dispozitie prin intermediul site-ului sau al serviciilor ("Continut"). Toate caracteristicile noi care se adauga la Serviciu sau care accentueaza valoarea acestuia sunt de asemenea supuse prevederilor prezentelor Conditii de Furnizare a Serviciului.

3. Utilizarea Serviciului

Puteti accesa Serviciul numai pentru uz personal, cu conditia sa respectati toate prevederile prezentelor Conditii de Furnizare a Serviciului. Prin utilizarea sau accesarea acestui Serviciu, sunteti de acord sa respectati prevederile legale privind drepturile de autor, marci comerciale, marci de serviciu si toate celelalte legi aplicabile care protejeaza Serviciul. Sunteti de acord sa nu copiati, distribuiti, transmiteti, prezentati in public, interpretati in public, modificati, inchiriati, vindeti si sa nu creati opere derivate ale codului sau segmentelor de cod ale Serviciului, incluzand fara a se limita la functionalitatile tehnice si elementele grafice ale acestuia.

Denumirea OXYANCE, sub orice forma ar aparea in site, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, sunt marci inregistrate ale SC SENSIBLU SRL. Ele pot fi utilizate numai cu acordul SC SENSIBLU SRL

Acceptati faptul ca SENSIBLU, dupa propria sa alegere si in orice moment, poate intrerupe furnizarea oricarei parti a Serviciului, fara notificare.

Prin utilizarea Serviciului, sunteti de acord sa nu incalcati nici una dintre legile in vigoare, drepturile altor persoane sau mecanismele operationale ale Serviciului.

Orice material, informatie sau idee pe care o transmiteti catre SENSIBLU, prin orice mijloc, poate fi diseminata sau utilizata de catre SENSIBLU sau de filialele acesteia fara compensatii sau raspundere fata de dumneavoastra, indiferent de scop, inclusiv, dar fara a se limita la dezvoltarea, producerea si comercializarea produselor. Totusi, aceasta prevedere nu se aplica informatiilor personale, care fac obiectul politicii noastre de confidentialitate.

Fiecare persoana care contribuie la Serviciu cu date, text, imagini, sunete, video si software este unic responsabila pentru acuratetea, temeinicia, posesia drepturilor aferente, respectarea legislatiei si a restrictiilor legale asociate contributiei sale.

De asemenea, Serviciul SENSIBLU poate contine legaturi spre site-uri Web care nu se afla in posesia sau sub controlul SENSIBLU SENSIBLU nu-si asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau alte practici ale site-urilor Web aflate in posesia tertilor. Sunteti incurajat sa cititi termenii si alte politici ale acestor site-uri Web. Prin utilizarea serviciului, sunteti de acord ca SENSIBLU nu va fi raspunzatoare sub nici o forma datorita utilizarii de catre dumneavoastra a oricarui site aflat in proprietatea unui tert.

4. Non-garantie

*CITITI CU ATENTIE* intelegeti si sunteti de acord ca utilizati Serviciul pe propriul dumneavoastra risc. Serviciul este furnizat "ca atare" si "in forma disponibila" si in masura maxim admisibila permisa de lege. SENSIBLU nu recunoaste, in mod expres, nicio garantie, explicita sau implicita, privind Serviciul si utilizarea de catre dumneavoastra a acestuia, incluzand, dar fara a se limita la garantiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acuratete si ne-incalcare a drepturilor de autor. SENSIBLU nu face nici un fel de reprezentare sau garantii cu privire la acuratetea sau completitudinea Continutului pus la dispozitie prin intermediul Serviciului sau la continutul oricaror website-uri cu legaturi cu Site-ul. SENSIBLU nu garanteaza, nu-si insuseste, nu se pune chezas si nu-si asuma responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un tert sau la care se face reclama prin intermediul Serviciului sau al oricarui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar, si SENSIBLU nu va fi parte si nu va fi responsabil in nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzactii intre dumneavoastra si terti furnizori de produse sau servicii. Ca si in cazul achizitiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau in orice mediu, trebuie sa va folositi cea mai buna judecata si sa manifestati atentie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta de dumneavoastra de la SENSIBLU sau prin intermediul Serviciului nu va crea vreo garantie nespecificata in mod expres in prezenta Declaratie privind termenii de furnizare a serviciului.

5. Limitarea raspunderii

*CITITI CU ATENTIE* intelegeti si sunteti de acord ca SENSIBLU nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinta sau exemplare, care includ, fara limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientela, utilizare, date sau alte pierderi imateriale (chiar daca SENSIBLU a fost informata cu privire la posibilitatea unor atare pagube), derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciul; (b) costul procurarii de servicii substitut rezultate din orice servicii obtinute prin intermediul Serviciului sau de la acesta; (c) accesul neautorizat sau alterarea transmisiilor sau a datelor dumneavoastra; (d) declaratii sau conduita a oricarui tert in ceea ce priveste Serviciul; (e) inexactitati, greseli sau erori de continut; (f) leziuni personale sau daune aduse proprietatii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a Serviciului; (g) orice defecte de program, virusi, "cai troieni" sau entitati similare, care pot fi transmise Serviciului sau prin acesta de catre un tert; sau (h) orice alta chestiune privind Serviciul, indiferent ca se bazeaza pe garantie, contract, prejudiciu sau orice alta teorie juridica. In eventualitatea in care aceasta limitare a raspunderii va fi considerata, indiferent de motiv, inaplicabila sau neexecutorie, sunteti de acord ca raspunderea totala a SENSIBLU sa nu depaseasca suma de cincizeci (50) euro.

6. Legislatia in vigoare

Aceasta Declaratie privind conditiile de furnizare a serviciului va fi guvernata de si interpretata in conformitate cu legile Romaniei, fara a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Orice actiune intentata de dumneavoastra impotriva SENSIBLU in temeiul prezentei Declaratii va fi inaintata exclusiv instantelor din Romania, si orice actiune intentata de SENSIBLU impotriva dumneavoastra in temeiul prezentei Declaratii va fi prezentata, la alegerea SENSIBLU, instantelor din Romania sau instantelor corespunzatoare din jurisdictia in care domiciliati. Dumneavoastra si SENSIBLU consimtiti astfel si va supuneti in mod irevocabil jurisdictiei personale si locatiei acestor instante.

7. Date cu caracter personal

Orice persoana care viziteaza site-ul www.OXYANCE.com si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea de catre Sensiblu a datelor cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

1.procesarea comenzilor sau cererilor dvs.
2.oferte de produse
3.solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.
4.realizarea unor studii de piata si de produs si marketingul produselor, al serviciilor OXYANCE si al serviciilor furnizorilor, partenerilor si distribuitorilor sai
5.alte activitati intreprinse de SC SENSIBLU SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului. SC SENSIBLU SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Prin completarea formularelor din site confirm că mi-au fost aduse la cunoştinţă drepturile de care beneficiez în baza Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, în special dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, precum şi condiţiile în care acestea pot fi exercitate, fiind informat că mă pot adresa printr-o cerere scrisă, datată şi semnată transmisă la următoarea adresă : Str. Ciobanului nr. 133, Mogosoia, Judetul Ilfov.

8. Comentarii/Cereri

Daca aveti orice comentarii sau cereri privind prezenta Declaratie sau Serviciul, va rugam sa contactati SENSIBLU.